ʻO ka mālama ʻana i nā mea hoʻopili | ʻO kahi hoʻolauna pōkole i nā koi maʻamau maʻamau no nā hose cosmetic

Hoʻohana mau ʻia nā paipu maʻalahi no nā mea hoʻonaninani. Hoʻokaʻawale ʻia lākou i nā paipu poepoe, ʻoval tubes, flat tubes, a me super flat tubes e pili ana i ka ʻenehana. Wahi a ka hoʻolālā huahana, ua hoʻokaʻawale ʻia lākou i hoʻokahi-layer, double-layer, a ʻelima-layer flexible tubes. ʻOkoʻa lākou ma ke ʻano o ka pale ʻana i ke kaomi, ke kū i ke komo ʻana, a me ka manaʻo lima. No ka laʻana, ʻo ka paipu lima ʻelima he ʻāpana o waho, kahi ʻāpana i loko, ʻelua papa hoʻopili, a me kahi papa pale.

一、 Kona hiʻohiʻona kumu

Nā koi hiʻohiʻona kumu

1. Pono nā hiʻohiʻona: Ma ke kumu, ma lalo o ke kukui kūlohelohe a i ʻole ke kukui fluorescent 40W, ka nānā ʻana i ka ʻike ma kahi mamao o 30cm, ʻaʻohe ʻili o ka ʻili, embossing (ʻaʻohe laina diagonal ma ka hope o ke sila), abrasions, scratches, a me ke ahi. .

2. He maʻemaʻe ka ʻili, maʻemaʻe i loko a me waho, hoʻoliʻi like ʻia, a ua kūlike ka glossiness me ka hāpana maʻamau. ʻAʻohe ʻano like ʻole, nā kaha ʻē aʻe, nā ʻōpala a i ʻole nā ​​​​indentations, deformation, wrinkles a me nā mea ʻino ʻē aʻe, ʻaʻohe adhesion mea ʻē aʻe, a ʻaʻole ʻoi aku ma mua o 5 mau puʻupuʻu liʻiliʻi ma ka hose holoʻokoʻa. No nā paipu me kahi ʻupena ʻupena o ≥100ml, ʻae ʻia nā kiko 2; no nā paipu me ka ʻupena maʻiʻo o <100ml, ʻae ʻia 1 wahi.

3. He palahalaha ke kino paipu a me ka uhi, me ka poino ole, a me ka wiliwili ole. Hoʻopaʻa paʻa ʻia ke kino o ka paipu, ʻulaʻula ka hope o ka sila, paʻa ka laulā o ka sila, a ʻo ka nui maʻamau o ka hopena o ka sila he 3.5-4.5mm. ʻO ka hoʻokaʻawale kiʻekiʻe o ka hopena o ke sila o ka hose like ʻo ≤0.5mm.

4. Poino (kekahi poino a popopo paha ma kekahi kulana o ka paipu a i ole ka pāpale); paʻa ka waha; ka papa pena e ʻili ana i ka ʻili o ka hose> 5 millimeter square; haki sila huelo; poʻo haki; hoʻololi ʻana o ka milo koʻikoʻi.

5. Maʻemaʻe: Maʻemaʻe ka loko a me waho o ka hose, a aia ka lepo, lepo a me nā mea ʻē aʻe ma loko o ka paipu a me ka pāpale. ʻAʻohe lepo, ʻaila a me nā mea ʻē aʻe, ʻaʻohe ʻala, a hoʻokō ʻo ia i nā koi o ka hoʻomaʻemaʻe o nā mea hoʻopihapiha hoʻonaninani: ʻo ia hoʻi, ʻo ≤ 10cfu ka huina o nā kolone, a ʻaʻole pono e Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa a me Staphylococcus aureus. ʻike ʻia.

二, ʻO ka mālama ʻana i ka ʻili a me nā koi paʻi kiʻi

ʻO ka mālama ʻana i ka ʻili a me nā koi paʻi kiʻi

1. Paʻi ʻana:

ʻO ka hoʻokaʻawale ʻana o ke kūlana overprint ma waena o nā kūlana palena kiʻekiʻe a me lalo i hōʻoia ʻia e nā ʻaoʻao ʻelua (≤±0.1mm), a ʻaʻohe ʻuhane.

Akaka a piha nā kiʻi, e like me ke kala hāpana, a ʻo ka ʻokoʻa o ka waihoʻoluʻu o ke kino paipu a me kāna mau kiʻi paʻi ʻaʻole i ʻoi aku ma mua o ka ʻokoʻa kala o ka hāpana maʻamau.

Ua like ka nui a me ka mānoanoa o ka kikokikona me ka la'ana ma'amau, me ka ha'iha'i 'ole, silted characters, 'a'ohe wahi ke'oke'o, 'a'ole e pili ana i ka 'ike.

ʻAʻohe ʻaoʻao a i ʻole ʻīnika i ka paʻi i paʻi ʻia, pololei, ʻaʻohe huaʻōlelo hewa, nā huaʻōlelo nalo, nā kaha kaha, nā kaha kikokikona, blur, etc.

2. Nā Kiʻi:

He pololei ka overprint, ʻo ka hewa overprint o nā ʻāpana nui he ≤1mm, a ʻo ka hewa overprint o nā ʻāpana lua he ≤2mm. ʻAʻohe kiko heterochromatic a me nā kiko

No nā paipu me kahi ʻupena ʻupena o ≥100ml, ʻae ʻia nā kiko 2 ʻaʻole iʻoi aku ma mua o 0.5mm ma mua, a ʻo ka huina o kahi wahi hoʻokahi ʻaʻole i ʻoi aku ma mua o 0.2mm2, a ʻo 3 mau kiko ʻaʻole i ʻoi aku ma mua o 0.5mm. ʻae ʻia ma ke kua, a ʻaʻole ʻoi aku ka nui o ka ʻāpana o kahi wahi hoʻokahi ma mua o 0.2mm2;

No nā paipu me ka ʻupena ʻupena o <100ml, ʻae ʻia 1 wahi ʻaʻole i ʻoi aku ma mua o 0.5mm ma mua, a ʻo ka huina o kahi wahi hoʻokahi ʻaʻole i ʻoi aku ma mua o 0.2mm2, a ʻo 2 mau kiko ʻaʻole i ʻoi aku ma mua o 0.5mm. ʻae ʻia ma ke kua, a ʻo ka huina o kahi wahi hoʻokahi ʻaʻole i ʻoi aku ma mua o 0.2mm2. 3. ʻAʻe ʻokoʻa kūlana o ka pā

No nā paipu me ka ʻupena maʻiʻo o ≥100ml, ʻaʻole ʻoi aku ka nui o ka hoʻokaʻawale kūʻokoʻa o ka pae paʻi paʻi ma mua o ± 1.5mm, a ʻaʻole e ʻoi aku ka hoʻokaʻawale ʻana i ka ± 1.5mm;

No nā paipu me ka ʻupena maʻiʻo o <100ml, ʻaʻole e ʻoi aku ka ʻokoʻa kū pololei o ke kūlana paʻi paʻi ma mua o ± 1mm, a ʻaʻole e ʻoi aku ka hoʻokaʻawale ʻana i ka ± 1mm.

4. Koi maʻiʻo: kūlike me ka kiʻiʻoniʻoni a me nā laʻana i hōʻoia ʻia e nā ʻaoʻao ʻelua

5. ʻOkoʻa kala: ʻo ka paʻi ʻana a me ka hoʻopaʻa ʻana i nā waihoʻoluʻu wela e kūlike me nā laʻana i hōʻoia ʻia e nā ʻaoʻao ʻelua, a ʻo ka ʻokoʻa kala ma waena o nā kala palena luna a me lalo i hōʻoia ʻia e nā ʻaoʻao ʻelua

三、 Ka nui o ka hose a me nā koi o ka hale

Nā koi hiʻohiʻona kumu

1. ʻO ka nui kikoʻī: ana ʻia me ka vernier caliper e like me nā kiʻi hoʻolālā, a ʻo ka ʻae ʻana i loko o ka palena i ʻōlelo ʻia o nā kaha kiʻi: ʻo ka ʻae ʻia ʻana o ke anawaena he 0.5mm; ʻo ka lōʻihi o ka lōʻihi i ʻae ʻia he 1.5mm; ʻo 0.05mm ka ʻae ʻia o ka mānoanoa;

2. Nā koi kaumaha: ana ʻia me ke koena me ka pololei o 0.1g, ʻo ka waiwai maʻamau a me ka hewa i ʻae ʻia i loko o ka laulā i ʻae ʻia o nā ʻaoʻao ʻelua: ʻo ka ʻae ʻia ʻana he 10% o ke kaumaha hāpana maʻamau;

3. Ka piha piha o ka waha: ma hope o ka hoʻopihaʻana i ka pahu me ka wai 20 ℃ a me ka hoʻonuiʻana i ka waha o ka pahu, ua hōʻikeʻia ka piha piha o ka waha o ka pahu e ka nui o ka wai i hoʻopihaʻia, aʻo ka waiwai maʻamau a me ka hapa hewa i loko o kaʻaelike. ʻo nā ʻaoʻao ʻelua: ʻo ka ʻae ʻia ʻana he 5% o ka piha piha o ka waha o ka hāpana maʻamau;

4. Ka mānoanoa like 'ole (kūpono no nā paipu me nā mea i'oi aku ma mua o 50ML): E 'oki i ka ipu a ho'ohana i ka mānoanoa e ana i nā wahi 5 ma luna, waena a me lalo. ʻAʻole ʻoi aku ka nui o ka ʻae ʻia ma mua o 0.05mm

5. Pono waiwai: E like me nā mea i kuhikuhi ʻia i loko o ka ʻaelike i pūlima ʻia e nā mea hoʻolako a me nā ʻaoʻao koi, e nānā i nā kūlana ʻoihana ʻāina e pili ana no ka nānā ʻana, a e kūlike me ka laʻana sealing.

四、Ke koi hoʻopaʻa huelo

1. ʻO ke ʻano a me ke ʻano o ka huelo e hoʻokō ai i nā koi ʻaelike o nā ʻaoʻao ʻelua.

2. ʻO ke kiʻekiʻe o ka ʻāpana hoʻopaʻa huelo e hoʻokō i nā koi ʻaelike o nā ʻaoʻao ʻelua.

3. ʻO ka hoʻopaʻa ʻana o ka huelo i waenakonu, pololei, a ʻo ka ʻaoʻao hema a me ka ʻākau ʻo ≤1mm.

4. Paʻa ka hoʻopaʻa ʻana o ka huelo:

E hoʻopiha i ka nui o ka wai a waiho ma waena o nā papa luna a me lalo. Pono e hoʻoneʻe ʻia ka uhi mai ka pā. Ma ka waena o ka pā kaomi luna, kaomi i ka 10kg a mālama iā ia no 5 mau minuke. ʻAʻohe pohā a leaka paha ma ka huelo.

E hoʻohana i ka pū ea e hoʻopili i ke kaomi ea 0.15Mpa i ka hose no 3 kekona. ʻAʻohe huʻu huelo.

五、Nā pono hana o nā paipu

Nā koi hana o nā hoses1

1. Paʻi paʻi: e nānā i kēia mau ʻano ʻelua

Ma hope o ka hoʻopiha ʻana i ka hose ma kahi o 9/10 o ka nui o ka wai, e uhi iā ia me ka uhi kūpono (inā aia kahi plug i loko, pono e hoʻolako ʻia me kahi plug i loko) a waiho i loko o kahi mea maloʻo maloʻo e haʻalele. i -0.08MPa a mālama iā ia no 3 mau minuke me ka ʻole o ka pohā a i ʻole leakage.

He ʻumi mau laʻana i koho wale ʻia mai kēlā me kēia pūʻulu o nā mea; hoʻohui ʻia ka wai o ke kaumaha a i ʻole ka leo like me ka ʻupena maʻiʻo o kēlā me kēia huahana i ka pahu hāpana a waiho ʻia ma ke ʻano kūlohelohe; ʻO ke kino o ka paipu i hoʻopaʻa ʻia me ke kaomi i kuhikuhi ʻia no 1 mau minuke, a ʻo ka ʻāpana poʻo kaomi ʻo ≥1/2 o ka wahi ikaika o ka ipu.

maʻiʻo ʻupena Paʻi Nā koi kūpono
≤20ml(g) 10KG ʻAʻohe māwae o ka paipu a i ʻole ka pāpale, ʻaʻohe pohā o ka huelo, ʻaʻohe ʻaoʻao haki
<20ml(g),<40ml(g) 30KG
≥40ml(g) 50KG

2. Ho'āʻo hāʻule: E hoʻopiha i ka nui o nā mea i ʻōlelo ʻia, e uhi i ka poʻi, a e hoʻokuʻu manuahi mai ke kiʻekiʻe o 120cm ma luna o ka papahele sima. ʻAʻole pono nā māwae, pahū huelo, a i ʻole nā ​​kahe. ʻAʻole pono e hoʻokuʻu ʻia ka paipa a i ʻole ke poʻi, ʻaʻohe poʻi wehe.

3. Ke anu a me ka wela (ho'āʻo hoʻohālikelike):

E ninini i nā mea i loko o ka hose a i ʻole e hoʻokomo i ka ʻāpana hoʻāʻo i loko o nā mea i loko, a waiho i loko o kahi mahana wela o 48 ℃ a me -15 ℃ no 4 pule. Inā ʻaʻohe hoʻololi i ka hose a i ʻole ka ʻāpana hoʻāʻo a me nā mea i loko, ua kūpono ia.

E ho'āʻo i hoʻokahi pūʻulu o kēlā me kēia 10 pūʻulu mea; e unuhi i 3 mau uhi mai kēlā me kēia lua i loko o ka pūʻulu o nā mea, a ʻo ka huina o nā uhi e kūlike me ka paipu ʻaʻole i emi iho ma mua o 20 sets; hoʻohui i ka wai o ke kaumaha a i ʻole ka nui like me ka ʻupena ma loko o ka paipu; e hoʻomehana i ka 1/2 o nā laʻana i 48±2 ℃ i loko o kahi pahu wela mau a waiho no 48 mau hola; hooluolu i ka 1/2 o na laana i -5 ℃ i -15 ℃ i loko o ka pahu hau a waiho no 48 hola; lawe i nā laʻana a hoʻihoʻi iā lākou i kahi mahana no ka nānā ʻana. ʻO ke kūlana koʻikoʻi: ʻAʻohe māwae, deformation (hoʻololi hiʻohiʻona ʻaʻole hiki ke hoʻihoʻi ʻia i kona kūlana mua), a i ʻole ka wehe ʻana i kekahi ʻāpana o ka paipu a i ʻole ka uhi, ʻaʻohe māha a haki paha o ka hose.

4. Ho'āʻo melemele: E kau i ka hose ma lalo o ke kukui ultraviolet no 24 mau hola a i ʻole i ka lā no 1 pule. Inā ʻaʻole ʻike ʻia ka discoloration i hoʻohālikelike ʻia me ka hāpana maʻamau, ua kūpono ia.

5. Ho'āʻo hoʻohālikelike: E ninini i nā mea i loko o ka hose a i ʻole e hoʻomoʻi i ka ʻāpana hoʻāʻo i loko o nā mea i loko, a waiho ma 48 ℃, -15 ℃ no 4 mau pule. Inā ʻaʻohe hoʻololi i ka hose a i ʻole ka ʻāpana hoʻāʻo a me nā mea i loko, ua kūpono ia.

6. Koi pili:

● ʻO ka hoʻāʻo ʻili ʻana i ka lipine koʻikoʻi: E hoʻohana i ka lipine 3M 810 e hoʻopili i ka ʻāpana hoʻāʻo, a haehae koke ia ma hope o ka palahalaha ʻana (ʻaʻole ʻae ʻia nā ʻōpala). ʻAʻohe adhesion maopopo ma ka lipine. ʻO ka inika, hoʻopaʻa wela (ʻo ka ʻāpana o ka inika a me ka hāʻule ʻana o ka wela wela e pono e emi ma lalo o 5% o ka nui o ka ʻili o ka font i paʻi ʻia) a hāʻule ka ʻāpana nui o ka varnish (emi iho ma mua o 10% o ka nui o ka ʻili. i kupono.

● Ka hopena o nā mea i loko: E hamo i hope a i waho i 20 mau manawa me ka manamana lima i loko o ka mea. ʻAʻole loli ka waihoʻoluʻu a ʻaʻohe ʻīnika e hāʻule i mea kūpono.

● ʻAʻole ʻoi aku ka nui o ke anawaena ma mua o 0.2mm e hāʻule ana, ʻaʻohe laina haʻihaʻi a haʻihaʻi ʻia paha, a ʻaʻole e hoʻokaʻawale ke kūlana wela ma mua o 0.5mm.

● Paʻi kilika kilika, ʻili o ka hose, hoʻopaʻa wela: Hoʻāʻo ʻia hoʻokahi pūʻulu no kēlā me kēia ʻāpana 10, koho ʻia he 10 mau laʻana mai kēlā me kēia pūʻulu o nā mea, a hoʻomoʻi ʻia i ka waiʻona 70% no 30 mau minuke. ʻAʻohe hāʻule ma ka ʻili o ka hose, a ʻo ka helu kūpono ʻole ʻo ≤1/10.

六、Koi no ka pono

1. Paʻa o ke kūpono

● ʻO ka hoʻāʻo Torque (pili i ke kūpono o ke kaula): Ke hoʻopaʻa ʻia ka pāpale wili ma ka waha o ka hose me ka torque o 10kgf/cm, ʻaʻole i pohō ka hose a me ka pāpale a ʻaʻole e paheʻe nā kaula.

● Manaʻo wehe (e pili ana i ke kūpono o ka hose me ka pāpale): He haʻahaʻa ka ikaika wehe

2. Ma hope o ka hoʻopili ʻana, ʻaʻole skewed ka hose a me ka pāpale.

3. Ma hope o ka hoʻokomo ʻia ʻana o ka pāpale hose, ua ʻaʻahu ʻia ke āpau a ʻaʻohe mea keakea i ka wā e hoʻopā ai i ke āpau me kou lima. ʻO ka palena kiʻekiʻe loa i loko o ka laulā i hōʻoia ʻia e nā ʻaoʻao ʻelua (≤0.2mm).

4. Ho'āʻo sila ʻana:

● Ma hope o ka hoʻopiha ʻana i ka hose me kahi o 9/10 o ka nui o ka wai, e uhi i ka pāpale hoʻohālikelike (inā loaʻa kahi plug i loko, pono e hoʻohālikelike ʻia ka plug i loko) a kau i ka palahalaha i loko o kahi mea maloʻo maloʻo e haʻalele i -0.06MPa a mālama iā ia no 5 mau minuke me ka leakage;

● E hoʻopiha i ka wai e like me ka ʻike o ka ʻupena i ʻōlelo ʻia i loko o ka ipu, e hoʻopaʻa i ka pāpale a kau i ka pālahalaha ma 40 ℃ no 24 mau hola, ʻaʻohe leakage;


Ka manawa hoʻouna: Jun-05-2024
Kau inoa